Coquitlam & Port Coquitlam 城市屋筍盤|三房單位唔使70萬加元|最貴2500呎都係110萬加元|星級嘉賓 KO阿佬史丹尼[DANNY爸愛回加|非常專業睇樓團]

Coquitlam & Port Coquitlam 城市屋筍盤|三房單位唔使70萬加元|最貴2500呎都係110萬加元|星級嘉賓 KO阿佬史丹尼[DANNY爸愛回加|非常專業睇樓團]

Coquitlam & Port Coquitlam 城市屋筍盤|三房單位唔使70萬加元|最貴2500呎都係110萬加元|ft. 星級嘉賓 KO阿佬史丹尼[DANNY爸愛回加|非常專業睇樓團]

講到城市屋 Townhouse,除咗 Richmond 之外,不得不提就係 Coquitlam 同 Port Coquitlam。呎價除咗比列治文平之外,環境都一流,有啲仲係半山區,有一種「大地在我腳下」嘅感覺。但係好多人就會話:「住到咁遠,賣我豬仔咩?」又或者有人講:「Coquitlam 喎,仲 Port Coquitlam 𠻹?乜唔係鄉下地方咩,有牛㗎喎,我唔想去耕田!」又或者你曾經聽朋友講過:「聽講 Coquitlam 好凍喎,冰天雪地邊係人住㗎?冬天仲成日落大雪,鏟雪鏟死人咩!」

究竟以上嘅問題實情係點樣?究竟係人云亦云?定真係事實?究竟 Coquitlam 同 Port Coquitlam 係咪真係講到咁差,遠到好似俾人賣豬仔?係咪鄉下地方?冬天好凍,仲成日落大雪?今集我 DANNY爸邀請到溫哥華著名 YouTuber KO阿佬史丹利,以業主及用家身份同大家講吓 Coquitlam 同 Port Coquitlam 嘅城市屋 Townhouse 有啲乜嘢選擇?三房單位最平唔使 70萬加元!2500呎大單位都只不過係 $110萬!全部樓齡10年以內!

點解叫做「非常專業睇樓團」?
「非常」:指疫情期間的非常時期
「專業」:以專業角度分析
「非常專業睇樓團」:喺疫情期間呢個非常時期,我會以專業角度為大家分析,帶大家一齊喺網上面了解卑詩省大溫哥華各種唔同嘅住宅物業!」

出發日期及時間:
[香港團友]2020年6月27日|中午12:30pm
[溫哥華團友]2020年6月26日|晚上9:30pm
風雨不改 ,準時出發!

精選發放 Selection release DANNY爸愛回加 加嗱人 CANLADIAN 加拿大樓盤資訊 Real Estate News 溫著數 Save More