AnnissaTravel【由鈴開始】- 解構如何不顧用移民顧問!共用一萬港幣!成功移民加拿大!

AnnissaTravel【由鈴開始】- 解構如何不顧用移民顧問!共用一萬港幣!成功移民加拿大!

其實一直都有人問我係咪移民加拿大 , 我再講多次其實我依加只係加拿大working holiday
生活體驗緊既90後港女  , 但係好多人都有興趣想知 , 咁我就邀請左一個勵志故事主角

我既好朋友Bobo 去一連幾集同大家分享下😊
移民真係一個人生好大既決定
大家要自己好好諗清楚喔
純粹提供個人經歷分享!

( 補充:除左Video入面講既費用之外仲有講少左去身體檢查既費用Sorry 😛)



※VANWAH/CANLADA 歡迎溫哥華的Youtuber影片製作者及文章作者也一起加入Vanwah的大家庭,我們將會集合各界的朋友推廣關於加拿大的生活、美食、旅遊、玩樂等與『嘩!』生活相關的事物~有興趣的Youtuber 朋友及作家可把你的資料傳送到 info@vanwah.com 給我們

Annissa Travel (由鈴開始) 熱門話題 TOPIC 移民資訊 精選發放 Selection release 加嗱人 CANLADIAN 加拿大學堂 BE CANADIAN 加拿大人故事 Canada Story