麻甩手撕雞 (清蔥原味/辣味) | 阿佬廚房 | 連爐都唔洗開呀!!!!

麻甩手撕雞 (清蔥原味/辣味) | 阿佬廚房 | 連爐都唔洗開呀!!!!

正式改名為 『阿佬廚房』Ar Lo Kitchen,新名字更加貼切,這個CHANNEL將教你如何用最短的時間去做美味的菜式

P.S. 太攰了, 「菜式」都打了「菜色 」!!! 「醬」又變成「漿」!!!!

今集連爐都唔洗開,齋用手就能做出的麻甩手撕雞
材料 : 雞一隻。七味粉。麻油。芝麻醬。青瓜。青蔥。蒜溶

https://apis.google.com/js/platform.js

如大家支持呢這一個節目的話,請比個LIKE!!!!!!
想知道更多既最新節目資訊,記得按 Subscribe/訂閱 (在YOUTUBE裡面)

其他相關節目內容 :

焗芝士肉碎彩虹椒 (帶埋你去買餸) Baked stuffed peppers
LINK 連結

求奇海鮮螺絲粉
LINK 連結

KO 阿佬 FACEBOOK : https://www.facebook.com/koarlo.vw
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/koarlo.vw/

精選發放 Selection release 阿佬廚房 AR LO Kitchen 加嗱人 CANLADIAN